Design to operate

Een openbaar gebouw ontwerpen vraagt een specifieke aanpak.

Een aanpak die een evenwicht creëert tussen vele vaak uiteenlopende belangen en resulteert in onderscheidende ontwerpen die beantwoorden aan de behoeften van vandaag én vooruitkijken naar morgen.

Boeckx is een echte specialist op dit terrein. Al meer dan 30 jaar ontwerpen en realiseren we prestigieuze projecten in uiteenlopende sectoren en groeiden we uit tot een referentie in ons vakgebied. Dankzij een multidisciplinair team van een 40-tal medewerkers benaderen wij elk project vanuit zijn eigen specificiteit. Een aanpak die garant staat voor geslaagde projecten die zowel vormelijk als functioneel het verschil maken.

Welkom bij Boeckx.

"Passie als motief, kwaliteit als resultaat"

Johan Cogge, CEO Architect

Wie geschiedenis wil schrijven, moet de toekomst creëren

Albaan Tas, CEO Architect

featured projects


Vacature

DETOO architects zoekt een

(startend) Architect / ontwerper

Onze ploeg van 60 medewerkers bouwde een specifieke expertise op in overheidsopdrachten. We zetten dit talent in bij het ontwerp en de realisatie van school- en zorginfrastructuur. Deze projecten vragen een sterke visie op masterplanniveau, passie voor architectuur en oog voor functionaliteit.

Om deze ploeg van werfleiders, projectarchitecten, interieurvormgevers, projectmedewerkers en ontwerpers te vervolledigen zijn we op zoek naar een gemotiveerde architect voor onze vestiging in Heusden-Destelbergen of Oostende. We engageren ons graag om ook mensen zonder ervaring aan te werven. We gaan graag samen op pad, om tijdens uw architectuurstage, u onze kennis in ontwerpen en bouwen bij te brengen. Afgaande op uw interesse en sterktes, kan u zich ontplooien binnen ons bureau.

→ Ontdek ons laatste nieuws