{alt_text}

DETOO architects zoekt een

Werfverantwoordelijke

 

Onze ploeg van 60 medewerkers bouwde een specifieke expertise op in overheidsopdrachten. We zetten dit talent in bij het ontwerp en de realisatie van school- en zorginfrastructuur. Deze projecten vragen een sterke visie op masterplanniveau, passie voor architectuur en oog voor functionaliteit. Om onze bouwheren optimaal te ondersteunen, werken we meer en meer projecten uit binnen de BIM-filosofie.

DETOO architects is ontstaan vanuit een fusie van Boeckx architects in Oostende en De Vloed architects in Heusden-Destelbergen. Om deze ploeg van werfleiders, projectarchitecten, interieurvormgevers, tekenaars en ontwerpers te vervolledigen zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfverantwoordelijke voor onze vestiging in Oostende.

 

Ben jij?

Een gedreven en gemotiveerde ingenieur of architect met uitstekende kennis van bouwtechniek, sterk in communicatie en vlot in verslaggeving?
Kan u vlot werfvergaderingen organiseren en snel belangrijke verantwoordelijkheden opnemen, autonoom werken en vlot samen met het ontwerpteam?
Heeft u ervaring bij de realisatie van overheidsopdrachten en kan u een bestuur ontzorgen tijdens het bouwproces? Dan nodigen we u graag uit om te solliciteren voor deze vacature.

Ervaring met het opvolgen van werven (tot en met klasse 8) en interesse in veiligheidscoördinatie is een pluspunt.

Aangezien we voornamelijk actief zijn in de Vlaamse context, is beheersing van het Nederlands noodzakelijk.

 

Wat bieden we jou?

  • Een interne opleidingsperiode, afhankelijk van je ervaring
  • een bediendecontract of zelfstandigenstatuut
  • fulltime en lange termijn engagement
  • een inspirerende werkomgeving
  • een bedrijfswagen, smartphone en laptop

 

Ben je enthousiast?

Stuur dan direct een motivatiebrief met CV naar jobs@detoo.com

↓ Lees meer

{alt_text}

Beste wensen voor 2023 !

DETOO Architects wenst u een gezond en succesvol nieuw jaar !

↓ Lees meer

{alt_text}

DETOO architects zoekt een

Landschapsarchitect

 

Onze ploeg van 60 medewerkers bouwde een specifieke expertise op in overheidsopdrachten. We zetten dit talent in bij het ontwerp en de realisatie van school- en zorginfrastructuur. Deze projecten vragen een sterke visie op masterplanniveau, passie voor architectuur en oog voor functionaliteit. We werken vandaag voornamelijk in de Belgische context.

DETOO architects is ontstaan vanuit een fusie van Boeckx architects in Oostende en De Vloed architects in Heusden-Destelbergen. Om deze ploeg van werfleiders, projectarchitecten, interieurvormgevers, tekenaars en ontwerpers te vervolledigen zijn we op zoek naar een gemotiveerde landschapsarchitect voor onze vestiging in Oostende en Destelbergen.

 

Ben jij?

Een enthousiaste en creatief ontwerper met een bachelorsdiploma landschapsarchitectuur en enkele jaren relevante ervaring. U volgt een project op vanaf conceptfase tot en met uitvoering. Daarom werkt u graag de grote lijnen van een project uit, maar heeft ook zin voor detail. U neemt graag verantwoordelijkheid op, u kan autonoom werken, maar werkt ook vlot samen met het ontwerpteam. U kunt vlot communiceren met de bouwheer, overheden en studiebureaus in het kader van uw project. Dan nodigen we u graag uit om te solliciteren voor deze vacature.

Kennis van AutoCAD, Civil 3D, Revit, Sketchup en Photoshop zijn pluspunten. Aangezien we voornamelijk actief zijn in de Vlaamse context, is een beheersing van het Nederlands noodzakelijk.

 

Wat bieden we jou?

  • een bediendecontract of zelfstandigenstatuut
  • fulltime en lange termijn engagement
  • een inspirerende werkomgeving.

 

Ben je enthousiast?

Stuur dan direct een motivatiebrief met CV naar jobs@detoo.com

↓ Lees meer

DETOO Architects viert 100 jaar architectuur!

Sinds 1922 bouwen we mee aan architectuur in Vlaanderen, en dat werd gevierd met een feest in ware Roaring Twenties stijl !

We zetten ook Albaan Tas & Jan De Vloed in de bloemen en wensen hen een deugddoend pensioen.
Met het verjongde management en het hele DETOO-team staan we klaar voor een spetterende toekomst!
 

De geschiedenis van DETOO Architects in een notendop:  https://youtu.be/Vl1sOs99Sus

↓ Lees meer